This website is using cookies
×ȘCOALA DE VARĂ

POLIS PENTRU LICEENI

Ateliere, vizite de studiu la companii, activiți recreative, consiliere in carieră, socializare. Petrece-ți vacanța de vară cu POLIS!

ÎNREGISTREAZĂ-TE!ȘCOALA DE VARĂ POLIS

DE CE POLIS?

Opportunities don’t happen, you create them.

INFORMAȚIIȘCOALA DE VARĂ POLIS

IT'S YOUR CALL!

Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în stare de a le face

Constantin Brâncuşi

CONTACTCUM FUNCȚIONEAZĂ?

EXPLICAȚII PE SCURT

 

Pasul 1: Citiți regulamentul
În primul rând trebuie să citiți regulamentul, pe care îl puteti descărca de aici: Download Regulament Scoala de Vară Polis.

Pasul 2: Tipăriți formularele
Descărcați și completați Formularul de înregistrare. După ce le tipăriți vă rugăm să le semnați și apoi să le scanați sau fotografiați cu telefonul.

Pasul 3: Aplicați online
Accesați această pagină pentru a completa si online cererea dvs. de înregistrare. Toate câmpurile sunt obligatorii. Atasați și cele două formulare scanate/fotografiate în pasul anterior.

Pasul 4: Confirmarea înscrierii
Mai rămâne doar să vă contactăm pentru a vă confirma locul la Școala noastră de Vară. Vă felicităm că ne-ați ales și vă așteptăm la activități!

De ce POLIS?

Școala de vară POLIS – te poate ajuta să alegi De ce să studiez științele politice? De ce să urmez cursuri de istorie, jurnalism sau relații internaționale, de ce e importantă educația pentru viitorul tău?

Ca oricărui om și ție îți place să fii liber și să ai o voce care contează. Atunci, începe cu Școala de vară POLIS. Poți sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.

 

De ce să ne alegi pe noi?                                                     

Pentru că, alături de profesioniști, poți alege facultatea care ți se potrivește. Prin acest program, ai acces la informații despre facultăți, despre viața de student, despre condițiile de cazare, despre viața din campus, despre calitatea vieții de student, despre oportunități internaționale pe care ți le punem la dispoziție. Împreună, trasăm PLANUL TĂU DE CARIERĂ!

Avantaje:

Cursuri, ateliere, activități recreative, networking într-o atmosferă de vacanță, alături de profesioniști, studenți și invitați special. Fii parte din echipa POLIS!

Cum te poti înscrie?

E simplu. Accesează link-ul de mai jos și completează datele tale. Inscrierile se fac online. Totul e gratuit. 

https://polis.uoradea.ro/inregistrare

 

 

 

 

 

×

TOP