This website is using cookies
×

Filosoful Michel de Montaigne spunea că întreaga lume „nu este decât o școală pentru întrebări”. Te-ai întrebat vreodată cum poți face ca în orașul tău să existe mai multe spații verzi și spitale mai curate? Te-ai saturat de corupția politică si vrei sa iei lucrurile in mâinile tale? Vrei cu adevărat să faci și tu ceva pentru tine cei din comunitatea ta?


Poate că școala nu te învață cum să iubești pe cineva. Nu te învață cum să devii celebru. Nu te învață cum să devii bogat sau cum să fii învingător. Nu te învață nici măcar cum să pleci de lângă cineva pe care nu îl mai iubești. Nu te învață cum să ghicești ce este în mintea altora.
Ce ai vrea să te învețe o școală bună? Și până la urmă care este diferența dintre școală şi viață? John Dewey, un englez care iubea pragmatismul, credea că școala nu este pregătire pentru viață, școala este viața însăși. Trebuie să-i dăm dreptate câtă vreme - la școală, înveți lecția şi pe urmă dai un examen iar în viață, dai mereu examene, din care iți înveți, uneori dureros, lecția.


Școala de vară POLIS – te poate ajuta să alegi De ce să studiez științele politice? De ce să urmez cursuri de istorie, jurnalism sau relații internaționale?


Ca oricărui om și ție îți place să fii liber și să ai o voce care contează. Atunci începe cu Școala de vară POLIS. Poți sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume. You must be the change you wish to see in the world.

×

TOP