This website is using cookies
×ȘCOALA DE VARĂ

POLIS PENTRU LICEENI

Ateliere, vizite de studiu la companii, activiți recreative, consiliere in carieră, socializare. Petrece-ți vacanța de vară cu POLIS!

ÎNREGISTREAZĂ-TE!ȘCOALA DE VARĂ POLIS

DE CE POLIS?

Opportunities don’t happen, you create them.

INFORMAȚIIȘCOALA DE VARĂ POLIS

IT'S YOUR CALL!

Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în stare de a le face

Constantin Brâncuşi

CONTACTCUM FUNCȚIONEAZĂ?

EXPLICAȚII PE SCURT

 

Pasul 1: Citiți regulamentul
În primul rând trebuie să citiți regulamentul, pe care îl puteti descărca de aici: Download Regulament Scoala de Vară Polis.

Pasul 2: Tipăriți formularele
Descărcați și completați Formularul de înregistrare. După ce le tipăriți vă rugăm să le semnați și apoi să le scanați sau fotografiați cu telefonul.

Pasul 3: Aplicați online
Accesați această pagină pentru a completa si online cererea dvs. de înregistrare. Toate câmpurile sunt obligatorii. Atasați și cele două formulare scanate/fotografiate în pasul anterior.

Pasul 4: Confirmarea înscrierii
Mai rămâne doar să vă contactăm pentru a vă confirma locul la Școala noastră de Vară. Vă felicităm că ne-ați ales și vă așteptăm la activități!

În luna iulie se vor desfășura la Universitatea din Oradea 3 școli de vară. Acestea vizează organizarea de școli de vară pentru elevii de clasa a X-a /a XI-a de la anumite licee identificate de Unitatea de Management a Proiectelor ROSE la nivel național.

Elevii vor veni în timpul verii la universitate și vor desfășura activități în campus dar și în oraș, fiind prevăzute și vizite de studii în diverse locații din domeniul specific de activitate al facultăților. S-au pregătit activități care să arate elevilor care sunt particularitățile fiecărei facultăți astfel încât elevii să aibă o imagine de ansamblu asupra programelor de studii și să ia o decizie cu privire la viitoarea lor profesie.

Perioada în care se vor desfășura aceste școli de vară este de 2 săptămâni, programată pentru luna iulie, grupele fiind alcătuite din circa 10-15 elevi. Acțiunile au fost gândite astfel încât elevii să aibă oportunitatea de a participa la experimente în mai multe laboratoare ale universității, de la mai multe facultăți, să viziteze cele mai importante obiective culturale din Oradea dar și să cunoască parcul industrial.

Elevii vor fi cazați în căminele din campusul UO, vor lua masa la cantină, vor participa la evenimente sportive în campus, dar și la activități de consiliere în Centrul de învățare BlendIn al UO și Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera, iar apoi la facultăți.

Proiect finanțat prin: Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) SCHEMA DE GRANTURI PENTRU UNIVERSITĂȚI (SGU) Programe de vară Universitatea din Oradea POLIS. AG 136/SGU/PV II.

×

TOP