This website is using cookies
×

În luna iulie se vor desfășura la Universitatea din Oradea 3 școli de vară. Acestea vizează organizarea de școli de vară pentru elevii de clasa a X-a /a XI-a de la anumite licee identificate de Unitatea de Management a Proiectelor ROSE la nivel național.

Elevii vor veni în timpul verii la universitate și vor desfășura activități în campus dar și în oraș, fiind prevăzute și vizite de studii în diverse locații din domeniul specific de activitate al facultăților. S-au pregătit activități care să arate elevilor care sunt particularitățile fiecărei facultăți astfel încât elevii să aibă o imagine de ansamblu asupra programelor de studii și să ia o decizie cu privire la viitoarea lor profesie.

Perioada în care se vor desfășura aceste școli de vară este de 2 săptămâni, programată pentru luna iulie, grupele fiind alcătuite din circa 10-15 elevi. Acțiunile au fost gândite astfel încât elevii să aibă oportunitatea de a participa la experimente în mai multe laboratoare ale universității, de la mai multe facultăți, să viziteze cele mai importante obiective culturale din Oradea dar și să cunoască parcul industrial.

Elevii vor fi cazați în căminele din campusul UO, vor lua masa la cantină, vor participa la evenimente sportive în campus, dar și la activități de consiliere în Centrul de învățare BlendIn al UO și Centrul de Consiliere și Servicii privind Cariera, iar apoi la facultăți.

Proiect finanțat prin: Proiectul privind Învățământul Secundar (ROSE) SCHEMA DE GRANTURI PENTRU UNIVERSITĂȚI (SGU) Programe de vară Universitatea din Oradea POLIS. AG 136/SGU/PV II.

×

TOP